IBRAHIM ALI RASMI SEMINAR DI SABAH

Wednesday, December 9, 2009Sempena pelancaran Pertubuhan Pribumi Perkasa Negara cawangan Sabah pada 12hb Disember depan, satu seminar bertajuk "Rakyat Didahulukan Pencapaian di Utamakan. Sekadar Retorik?" di Le Meridien Hotel KK bermula jam 8 pagi.

Seminar itu dirasmi Presiden Perkasa Malaysia, Dato Ibrahim Ali. Tiga ahli panel dijangka akan mengemukkan kertas kerja mengenai tajuk seminar. Antara ahli panel itu termasuk Dr Zubir dan Dr Kadir Jaafar dari Universiti Malaya.

300 peserta yang terdiri daripada golongan cendekiawan dijangka akan hadir membincangkan slogan PM yang bertema rakyat didahulukan.

Pada sebelah malam iaitu pada majlis pelancaran, satu persembahan pentomen dan tayangan video mengenai perjuangan Tun Mustapha akan dipersembahkan kepada ahli-ahli Perkasa Sabah. Pelancaran Perkasa akan dirasmi timbalan Pengerusi Perhubungan UMNO Sabah, Datuk Seri Salleh Said Keruak. Majlis akan bermula jam 8 malam dan dijangka berakhir jam 12 malam.

1 comments:

Anonymous,  December 15, 2009 at 11:38 PM  

1malaysia memang telah berjaya menyegarkan politik 1malaysian... yes, tapi ia tidak menyegarkan orang melayu. pada pru12 undi melayu brjaya mengekalkan bn. pru13 kalau melatu ini diabaikan maka berakhir kah bn?...

Post a Comment

About This Blog

  © Blogger template The Beach by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP